hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner web hosting logo
hosting plan ico 1 Οικονομικό Πακέτο
 • 100 MB χώρος
 • 1000 MB μηνιαία κίνηση
 • Απεριόριστα email
 • Απεριόριστα subdomains
 • Δωρεάν εγκατάσταση
 • €2.00 Μηνιαίως
hosting plan ico 2 Βασικό Πακέτο
 • 200 MB χώρος
 • 5000 MB μηνιαία κίνηση
 • Απεριόριστα email
 • Απεριόριστα subdomains
 • Δωρεάν εγκατάσταση
 • €3.00 Μηνιαίως
hosting plan ico 3 Bussiness πακέτο
 • 1000 MB χώρος
 • 10000 MB μηνιαία κίνηση
 • Απεριόριστα email
 • Απεριόριστα subdomains
 • Δωρεάν εγκατάσταση
 • €4.00 Μηνιαίως


bottom of hosting header
website hosting main area top

Uptime

Εγγυημένο Uptime:
NetDynamics Web Hosting
Web Hosting Stuff

Εντυπώσεις πελατών

Παρακαλούμε γράψτε τις εντυπώσεις σας
NetDynamics Web Hosting
Web Hosting Stuff

Πιστοποιημένη ποιότητα υπηρεσιών

NetDynamics Web Hosting
Πιστοποίηση από την
Web Hosting Stuff

1. Πόσο καιρό δραστηριοποιείστε στο Διαδίκτυο;

H NetDynamics ιδρύθηκε το 2005 από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου, με μεταπτυχιακές σπουδές σε τεχνολογίες Web και Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Επίσης, μεγάλα και γνωστά sites όπως το www.dpgr.gr, το www.pde.gr, το www.galop.gr και άλλα, έχουν σχεδιασθεί και υλοποιηθεί από τους ανθρώπους της NetDynamics.

2. Πόσους υπαλλήλους έχετε;

Η NetDynamics απαρτίζεται από 5 συνεργάτες με διαφορετικές ειδικότητες ο καθένας.

3. Πόσο χρόνο χρειάζεστε για να απαντήσετε σε emails πελατών;

Συνήθως απαντάμε μέσα σε μια ώρα. Πολλές φορές όμως απαντάμε μέσα σε λίγα λεπτά και δεν χρειαζόμαστε ποτέ πάνω από μια μέρα. Αυτά ισχύουν για τις καθημερινές. Σαββατοκύριακα και αργίες ίσως υπάρξει μεγαλύτερος χρόνος απόκρισης.

4. Είστε μεταπωλητές;

Όχι έχουμε ιδιόκτητο server (dedicated), αγορασμένο από την HostWired.com

5. Ποιοι τρόποι επικοινωνίας υπάρχουν;

Ο βασικότερος είναι με email μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Στους πελάτες μας παρέχουμε και δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας για σημαντικά θέματα.

6. Υπάρχει πίνακας ελέγχου και διαχείρισης για το site μου;

Βεβαίως. Κάθε πακέτο φιλοξενίας περιέχει το CPanel με πλήθος λειτουργιών και έξτρα προγράμματα όπως το Fantastico, το RVSiteBuilder και άλλα.

7. Πόσα sites υπάρχουν στο server που θα μπει το site μου;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός, δηλαδή δεν υπάρχει πρακτικά μέγιστος αριθμός sites που μπορεί να φιλοξενήσει ένας server. Αυτό που βάζουμε ως προτεραιότητα είναι ο κάθε server να λειτουργεί με χαμηλά επίπεδα server load και να μην είναι υπερφορτωμένος.

8. Πόσο χρόνο παίρνει για να δημιουργηθεί το πακέτο μου; Πρέπει να πληρώσω πριν ανοιχτεί;

Από τη στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία του πακέτου φιλοξενίας που επιθυμείτε μέσω της σχετικής φόρμας, μέσα σε λίγες ώρες η παραγγελία σας θα έχει εγκριθεί και ολοκληρωθεί και θα λάβετε τα emails με τους κωδικούς και τις οδηγίες. Κατόπιν έχετε περιθώριο μια βδομάδα για να τακτοποιήσετε την οικονομική σας οφειλή.

9. Υπάρχει ευελιξία στην αναβάθμιση πακέτων; Υπάρχει έξτρα κόστος;

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο σας σε μεγαλύτερο. Δεν υπάρχουν κρυφά κόστη. Απλώς πληρώνετε τη διαφορά για κάθε μήνα υπολογιζομένης από την ημέρα που ζητάτε την αναβάθμιση. Για παράδειγμα αν έχετε πάρει ένα πακέτο που κοστίζει 5 ευρώ ανά μήνα, και κάποια στιγμή ζητήσετε αναβάθμιση σε πακέτο κόστους 6 ευρώ ανά μήνα, τότε θα πληρώσετε τη διαφορά για τους μήνες που υπολοίπονται μέχρι τη λήξη, δηλαδή 1 ευρώ για κάθε μήνα, συμπεριλαμβανομένου και του μήνα που ζητάτε την αναβάθμιση.

10. Αν υπερβώ το μηνιαίο όριο κίνησης (traffic), τι γίνεται;

Κάθε πρώτη του μήνα, η κατανάλωσή σας σε traffic μηδενίζεται και ξεκινάει να μετράει από την αρχή. Αν κατά τη διάρκεια του μήνα η κατανάλωση περάσει το 80%, θα αρχίσετε να λαμβάνετε αυτόματα emails με σχετικές προειδοποιήσεις, στο email επικοινωνίας που πρέπει να ορίσετε στο cpanel. Αν δεν αναβαθμίσετε το πακέτο σας, και απλώς ζητήσετε έξτρα traffic για κάποιο μήνα, τότε το κόστος είναι 3 ευρώ για κάθε GB έξτρα traffic.

11. Παίρνετε backups;

Αυτό είναι το δυνατό μας σημείο: Παρέχουμε 3 επίπεδα backups (ημερήσιο και εβδομαδιαίο καθώς και remotely), ούτως ώστε να μην υπάρχει φόβος απώλειας δεδομένων. Ότι και αν τύχει, αν σβήσετε για παράδειγμα αρχεία από το λογαριασμό σας καταλάθος ή κάνετε κάποιο λάθος σε κώδικα, το οποίο είναι μη αναστρέψιμο, μπορείτε να ζητήσετε επαναφορά όλου ή μέρους του υλικού σας από προηγούμενο backup. Τα backups λαμβάνονται κυρίως σε ώρες που δεν είναι ώρες αιχμής δηλ από τις 4 ως τις 6 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος).

12. Υπάρχει κόστος εγκατάστασης;

Όχι δεν υπάρχει κόστος εγκατάστασης ούτε κάποια έξτρα χρέωση για υποστήριξη ή αναβάθμιση. Έχουμε αυτοματοποιήσει τη διαδικασία παραγγελίας προς όφελος του πελάτη.

13. Μπορώ να δοκιμάσω δωρεάν τις υπηρεσίες σας;

Ναι! Κάνετε παραγγελία του πακέτου που σας ενδιαφέρει, εμείς θα την εγκρίνουμε και είστε ελεύθερος να το δοκιμάσετε δωρεάν για μια εβδομάδα.

14. Κάνετε δωρεάν εγκατάσταση προγραμμάτων όπως forum, gallery, CMS κλπ;

Ναι εγκαθιστούμε το λογισμικό της επιλογής σας δωρεάν, εφόσον βέβαια διατίθεται δωρεάν. Είτε πρόκειται για φόρουμ, είτε για gallery, είτε για portal, μπορούμε να σας προτείνουμε το καλύτερο για τις ανάγκες σας και να το εγκαταστήσουμε χωρίς έξτρα κόστος. Δεν παρέχουμε όμως βοήθεια χρήσης του λογισμικού, ούτε κάνουμε δωρεάν αναβαθμίσεις σε μελλοντικές εκδόσεις λογισμικού. Εννοείται όμως ότι κάνουμε συνεχώς αναβαθμίσεις στις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος κλπ.

15. Θέλω να φτιάξω προσωπικό site αλλά δεν είμαι διατιθεμένος να πληρώσω για κατασκευή, ούτε έχω βασικές γνώσεις για να το φτιάξω μόνος μου. Τι προτείνετε;

Για τέτοιες περιπτώσεις, διαθέτουμε δωρεάν το πρόγραμμα RVSiteBuilder που είναι προεγκατεστημένο σε κάθε πακέτο φιλοξενίας. Όταν συνδεθείτε στο control panel του πακέτου φιλοξενίας σας, θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο και πατώντας το, θα σας βοηθήσει να χτίσετε το site σας εύκολα μέσα από φόρμες χωρίς να χρειάζετε να έχετε γνώσεις html ή προγραμματισμού. Για πιο έμπειρους χρήστες ή για πιο «επαγγελματικές» παρουσίες, προτείνουμε και εγκαθιστούμε δωρεάν το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου joomla, για το οποίο υπάρχει και Ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης που διανέμεται ελεύθερα στο διαδίκτυο.

16. Υπάρχουν περιορισμοί στους λογαριασμούς emails, ftp, βάσεις δεδομένων κλπ;

Όχι δεν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί σε αντίθεση με άλλες εταιρίες του χώρου. Η πολιτική μας δεν έχει σκοπό να «αναγκάζει» τον πελάτη σε αναβάθμιση του πακέτου του, παρά μόνο αν δεν του αρκεί ο χώρος ή η μηνιαία κίνηση. Κανένας άλλος περιορισμός!

17. Υπάρχουν στατιστικά επισκεψιμότητας;

Ναι κάθε πακέτο φιλοξενίας, στο control panel έχει εγκατεστημένα μερικά γνωστά προγράμματα (webalizer, Awstats κλπ) για την παραγωγή γραφημάτων και πινάκων με στατιστικά επισκεψιμότητας και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Επίσης υπάρχουν και τα πρωτογενή logs από τον server.

18. Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο η κατάθεση σε τράπεζα. Διαθέτουμε λογαριασμούς σε Εθνική, Alpha Bank, Πειραιώς και Eurobank ώστε να επιλέξετε εσείς. Μέσω web banking παρακολουθούμε τις καταθέσεις, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να μας ενημερώσετε όταν καταθέσετε για την ημερομηνία και την τράπεζα. Δεν χρειάζεται να στέλνετε αποδείξεις κατάθεσης.

19. Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για κάποιες υπηρεσίες;

Ναι υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για κάποιες υπηρεσίες όταν ζητηθούν. Δείτε αναλυτικά τα κοστολόγια.

20. Γιατί να επιλέξει κανείς τη NetDynamics;

Για πολλούς λόγους με κυριότερους τους εξής:

α) Καθημερινά backups.

β) Προσιτές τιμές χωρίς κρυφά κόστη.

γ) Δωρεάν εγκαταστάσεις λογισμικού και παροχή συμβουλών.

δ) Απεριόριστα email accounts, βάσεις δεδομένων, ftp accounts κλπ.

ε) Τεχνογνωσία και εμπειρία ανθρώπων με σημαντικές δημιουργίες στο Ελληνικό διαδίκτυο (πελατολόγιο)

στ) Γνωστά και μεγάλα Ελληνικά sites εμπιστεύονται τη φιλοξενία τους στη NetDynamics (πελατολόγιο)

 

 

Online τώρα:

Έχουμε 15 επισκέπτες συνδεδεμένους

Search


website hosting main area bottom

2005-2018 Powered by NetDynamics


Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%